«Тема для медитації» з’явилась в е-форматі

?????????????

Перший в українській літературі роман-епос з’явився в форматах електронних книжок. 

«Тема для медитації» Леоніда Кононовича вже доступна в магазині електронного контенту BookLand http://www.bookland.com/ukr/books/751103

А найближчим часом книга також буде доступна в «Магазині розумного контенту» Київстар, на сервісі Google Play Books, в електронній бібліотеці Store.kassiopeya.com, в iTunes і на Amazon.

«Тема для медитації» — один із найсильніших романів в сучасній українській літературі. Минулого року вийшло 4-е, ювілейне — 10 років від першої публікації — видання.

Це — книга про те, що не можна здаватися, не можна пробачати ворогам, бо «яблуко від яблуні недалеко падає», не можна наступати на ті самі граблі… Про відплату та спокуту в усіх вимірах, пошуки себе в минулому і теперішньому, містика та дохристиянські замовляння… Це — усвідомлення того, що було з Україною до і після… та куди рухатися далі.

Леонід Кононович створив літературну версію найбільш трагічних і дражливих подій української історії ХХ століття. Це роман про події після здобуття Україною незалежності та про голодомор 1933-го, про злочини комуністичного режиму, заворушення «шістдесятих» та отруйне болото сімдесятих-вісімдесятих, про пошуки самого себе, правди та загубленого кохання, приправлений філігранно виписаними імлистими картинами осінньої природи. Стилістика цієї оповіді заворожує не менше, аніж мелодика та поетичність мови Автора, який має досвід і письменника детективного жанру, і перекладача творів таких авторів як Сартр, Камю, Бодріяр, Бланшо, Дюркгайм.

Кононович вміє заінтригувати читача, зробити його ніби учасником описуваних подій. І в той же час майстерно вписати в сюжет філософські діагнози людству, при цім залишаючи кожному достатньо місця для власного осмислення епохи й себе в ній.

Допомога сайту

Картка
4731 1856 1518 3420



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.



Наша кнопка ///