«ПІСЛЯ ОПІВНОЧІ»: приймаємо горор-оповідання на літературний конкурс!

ДЕСЯТЬ ПОЛОЖЕНЬ

про Конкурс горор-оповідань

«ПІСЛЯ ОПІВНОЧІ»

1. Конкурс проводиться для подальшої публікації найкращих горор-оповідань у збірці «Після опівночі», яка вийде друком 2016 року. Так-так, по суті, це прийом творів для друку на конкурсній основі. 

2. Конкурс проводиться з метою підтримати жанр горор і активізувати творчість у сфері літератури жахів. Тому, наприклад, добрі комедії або детективи чи інший не-горор будуть публікуватися у журналі «Стос» окремо від конкурсу і до збірки «Після опівночі» не ввійдуть.

3. Тематика вказана у назві конкурсу. Це має бути після опівночі.

4. Прийом творів на конкурс здійснюється з моменту публікації цих десяти положень у журналі «Стос». Дедлайн: 10 лютого 2016 року. Оголошення переможців: 20 лютого 2016 року.

5. Вимоги до конкурсних оповідань: до 5 сторінок формату А4, кегль 12 (Times New Roman), інтервал одинарний; .doc, .docx. Твори мають бути непублікованими ніде раніше. Від одного автора приймається лише одне конкурсне оповідання.

6. Надсилати твори для конкурсу необхідно на: stos-ua@yandex.ua із позначкою в темі листа «Конкурс».

7. Нагорода – публікація 5-6 найкращих горор-оповідань у друкованій збірці.

8. Склад журі може змінюватися. Поки що до нього увійшли:

  1. Вікторія Гранецька – лауреатка літературної премії «Коронація слова» 2011 року, письменниця, автор книг «Тіло ТМ», «Мантра-омана», «Щасливий» тощо;
  2. Олександр Дмитровський – письменник, автор книг «Втрачені дні», «Контроль», організатор прийому творів до хелловінської збірки «Світильник Джека» та збірки «Після опівночі»;
  3. Леся Воронюк – письменниця, журналістка, автор трьох прозових збірок: «Жовтий янгол», «Серце сонця», «Записки на зап’ястях». Упорядник Антології майданівських віршів «Небесна Сотня» (видавництво «Букрек», Чернівці, 2014 рік);
  4. Сашко Завара – письменник, рецензент, автор романів «IQ = FAQ (Іcторія Хворого розуму)», «Ката-моргана (Апокаліпсис уже завтра)»;
  5. від журналу «Стос» – Аліса Гаврильченко, редактор.

9. Журнал «Стос» не приймає неякісні і незавершені твори, а також твори з великою кількістю помилок у тексті.

10. Горор – це література жахів, чия місія – якнайбільше налякати читача. Це конкурс страху, конкурс темних оповідань, що викликають яскраві емоції та переживання, саспенс. Пам’ятайте про це!

Авторські примірники не передбачені.

Усі конкурсні твори публікуватимуться в новій категорії «Конкурс 2015», яку можна побачити зліва.

Більше дізнатися про горор можна з:

Пам’ятайте, що горор має свої піджанри, які теж можуть брати участь у конкурсі «Після опівночі». Це трилери, апокаліптика, містика, готика, сплаттерпанк, нуар, темне фентезі, зомбі-горор та інші темні напрямки. Головне тут: твір має належати до літератури жахів.

horror-in-the-night-tomislav-safundzic

З побажаннями залишитися серед живих,
Ваш горор

Допомога сайту

Картка
4731 1856 1518 3420



коментарі

  1. Вадим :

    А чи отримають переможці авторські примірники збірки?

    1. Alisa :

      На жаль, ні, бо ми не мільйонери. Книга тепер дуже дорога, а щоб іще надіслати – теж гроші, тоді як від авторів конкурс грошей не вимагає. Нагорода – саме публікація у збірці.

  2. Володимир :

    Приймаються оповідання, написані лише українською мовою? Чи й російською?

    1. Alisa :

      Лише українською.

  3. Любов :

    Як розуміти, що “приймається лишЕ ОДНЕ конкурсне оповідання”, а “нагорода – публікація 5 – 6 найкращих горор-оповідань у друкованій збірці”.

    1. Олександр :

      А що тут такого незрозумілого… Це значить не треба слати ні 2 ні більше оповідань – лише одне авторське. І лише 5-6 оповідань будуть надруковані, а перед тим, відібрані членами журі.

  4. Любов :

    А чи можна буде придбати примірник збірника? Чи хоча б електронний варіант книжки..

    1. Олександр :

      Коли збірник вийде, то звісно можна буде придбати. Збірник буде виключно друкованого формату.

  5. Микола :

    Пропоную на “Конкурс-2015” приймати твори ТІЛЬКИ ПІД ПСЕВДОНІМОМ! Лише за таких умов він буде об’єктиним. Відтак обублікувати псевдоніми-переможці, а вже потім розкрити справжні імена.

    1. Alisa :

      Автори можуть публікуватися як під справжніми іменами, так і під псевдонімами. В цьому обмежень жодних. Хочете бути під псевдонімом – пишіть під ним і надсилайте. На об’єктивність конкурсу “Після опівночі” це не впливає, оскільки оцінюються саме твори, а не прізвища авторів.
      Конкурс у нас відкритий і не самосудний. Нам варто вчитися бути відкритими, а не вічно підозрювати, що десь хтось з кимось проведе змову.

Коментарі закрито.



Наша кнопка ///