Журналу «Стос» – 2 роки!

Перший допис у журналі «Стос» з’явився 1 грудня 2013 року, і з того часу маємо нові дописи постійно, понад 350 публікацій! Їхні автори та читачі не тільки з усієї України, а й з різних куточків Землі. Більшість нових творів, які ми отримуємо для публікації, переконує, що журнал «Стос» був заснований нами недарма.

Ми вдячні авторам за те, що вони підтримують нашу віру у «Стос», надсилаючи тексти. Більше того, маємо авторів, що йдуть далі, експериментують, стають відомішими завдяки новим книжкам.

Ми вдячні читачам і критикам, особливо тим, хто коментує твори, бо немає нічого ціннішого за увагу. І, звісно, дуже приємно бачити, скільки вже творів надіслано на конкурс горору «Після опівночі». Це надихає. Ані журнал, ані конкурс не були б можливими без зацікавленості тих, хто пише, і тих, хто читає. Отже, ми робимо те, що потрібно іншим, і водночас те, що потрібно нам.

Тому що ми просто полюбляємо читати й отримувати та підтримувати нові ідеї.

Дякуємо усім!

Редактор журналу «Стос»

Аліса Гаврильченко,

адмін сайту

Андрій Ступницький

Допомога сайту

Картка
4731 1856 1518 3420



коментарі

  1. Вітаю і бажаю журналу всебічного розвитку! Його опікунам здоров’я і терпіння! Бажаю, щоб журнал набув статусу офіційного електронного журналу і отримав свій ISSN! Також, не загорами вихід збірки хорор оповідань, де журнал СТОС відіграє ключову роль! Дякуємо за підтримку і співпрацю! Успіхів ВАМ!
    Олександр Дмитровський, член Клубу Любителів Україномовної Фантастики, засновник фен-зіну “Підвал”.

  2. Admin :

    Дякуємо. І за привітання і за співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.



Наша кнопка ///