Презентація збірки horror-оповідань «Ігри з темрявою», спецвипуску проекту «Позапростір»

preza1

У Львові, в музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», на Форумі видавців, 15 вересня 2016 року відбулась презентація збірки horror-оповідань «Ігри з темрявою», спецвипуску проекту «Позапростір». До збірки увійшли найкращі твори конкурсу горор-оповідань «Після опівночі», який проводився 2015 року на сайті журналу «Стос».  

Презентація відбувалася за участі письменника Сашка Завари, що був одним із членів журі конкурсу, а також за допомогою видавця Миколи Мартинюка. Були присутні автори horror-оповідань і шанувальники темного жанру. Останні порушували низку питань, наприклад: що жахливіше, привиди та істоти з потойбіччя чи, навпаки, буденність зла.

 

preza3

Фото Назарія Вівчарика

preza4

Фото Назарія Вівчарика

 

Редактори та упорядники збірки:

  • Вікторія Гранецька;
  • Аліса Гаврильченко.

 

Наразі проводиться новий конкурс горор-оповідань «Зачаєний жах», найкращі оповідання після редагування будуть запропоновані видавництвам. За промоцію збірки оповідань візьметься літературна агенція «Acris».

Журнал «Стос» дякує авторам і членам журі за участь у створенні та презентації книги, а також Миколі Мартинюку, який є засновником і директором видавництва «Твердиня».

 

lohotyp

Допомога сайту

Картка
4731 1856 1518 3420



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.



Наша кнопка ///