Горор на Геловін! Нова презентація збірки horror-оповідань «Ігри з темрявою»!

preza

Книгарня «Є», літературно-художній журнал «Стос» та видавництво «Твердиня» запрошують на неймовірно стрррашну презентацію збірки horror-оповідань «Ігри з темрявою», що відбудеться 31 жовтня.

Початок – о 19.00.
Вхід вільний.

Геловін – не тільки привід полякати друзів, а й самому впіймати дрижаки. І найкраще у цьому допомагає література, зокрема, горор-оповідання. Збірка «Ігри з темрявою» пропонує читачеві знайомство з жанром жахів у всьому його сучасному різнобарв’ї. Моторошні сюжети, жахливі місця, страхітливі образи – і нові знахідки в одвічному царстві горору. Історії, які викликають тремтіння. На сторінках збірки матеріалізуються вампіри та привиди, зомбі та відьми, таємничі монстри та мерці – усі найпопулярніші персонажі жанру жахів. Смертоносні тварюки виповзають з темряви, з’являються з потойбіччя або з глибин збудженої свідомості.

31 жовтня, у Ніч усіх святих, до Книгарні «Є» завітають майстри горору Вікторія Гранецька, Сашко Завара, Роман Батькович, Віталій Левченко і Сергій Рибницький, щоб серед книжкових стелажів у мороках прочитати свої жахастики.

Атмосфера страху й містики гарантована! Геловінський дрескод вітається!

Нагадаємо, що збірка горор-оповідань «Ігри з темрявою» серії «Позапростір» вийшла за результатами конкурсу жахів 2015 року, який проводився у журналі «Стос». Нині триває новий конкурс – «Зачаєний жах»!

Допомога сайту

Картка
4731 1856 1518 3420



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.



Наша кнопка ///